Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

21.8.
Letkeää Lenkkeilyä - hihnatreenit nyt syksyllä vielä pari kertaa!
Keskiviikkona 28.8. Kaikki ryhmät täynnä!
Keskiviikkona 4.9. Kaikki ryhmät täynnä!

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään edellisenä päivänä sähköpostilla viksuotus@gmail.com tai ilmoittautumislomakkeen kautta, jonka löydät kurssit-kohdasta! Lisätiedot myös sieltä!

Jos lenkkeily on epäletkeää, tervetuloa mukaan! :)


8.8
Viksu Otus mukana Plazan Startti-tapahtumassa lauantaina 10.8. klo 11-15! Tule moikkaamaan!


18.7.
Kesäpäivät kuluvat kohisten!
Touko-kesäkuussa pidetyt Letkeää Lenkkeilyä- treenit tulivat kovin suosituiksi ja jatkoa on paljon kyselty. Toistaiseksi ja valitettavasti on kuitenkin vastattava että jatko on auki, mutta koitetaan saada syksylle järjestymään vielä!

Kurssien suhteen on sama juttu, mutta kurssin korvikkeeksi tarjoan yksityistunteina kolmen tai neljän kerran Kotikoulua koiraystävien kotona! Kurkkaa lisää kohdasta kurssit (suora linkki tuossa alempana). Ajankohdat sovitaan aina henkilökohtaisesti molempien osapuolien kalenteriin sopiviksi! 

Oikein leppoisaa ja koiramaista kesää kaikille!!


18.5.
Kolmen kerran Mini-Pentukurssi alkaa tiistaina 21.5. Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella!


Hihna- ja ohitustreenit myös alkaneet! Keskiviikkoisin klo 19. Ilmoittaudu mukaan tekstiviestillä numeroon 0405394483 viimeistään edellisenä iltana! Kertamaksu 10€ käteisellä paikan päällä. 
Tervetuloa!


3.5.
Koulutuspalvelu Toisenlaisen sulkiessa ovensa Perämiehenkadun halli ei ole jatkossa käytettävissä. Toisin sanoen maanantaina alkavat kurssit ovat viimeiset hallilla pidettävät kurssit. Kesällä Anu kouluttaa Somerolla (someronkoiraharrastajat.fi) ja Turun Murrella (turunmurre.fi) sekä järjestää Salossa ainakin hihna- ja ohitustreenejä (ks. kurssit).


25.4.
Vihdoin saatavilla myös kurssit hevosille! Toisin kuin koirien kanssa, hevosten kurssit pidetään siellä missä hevoset asuvat! Kerää siis porukka talliltasi ja räätälöidään teille sopiva kurssi (max.4 osallistujaa/kurssi) Kurkkaa http://viksuotus.fi/?cat=33 ja hyödynnä starttitarjous!


11.3.
Viksu Otus kouluttaa nyt myös Somerolla! Katso kurssit ja varaa paikkasi http://www.someronkoiraharrastajat.fi/
Someron kurssit alkavat tiistaina 26.3.


6.3. Uudet kurssit alkavat 18.3.

Karvakakaroiden Pentukurssille enää 1 paikka vapaana!
 


24.2. Viksu Otus täyttää kaksi vuotta!

Sen kunniaksi hallilla on avoimet ovet perjantaina 1.3. klo 17-20 
Kahvia/teetä ja laskiaispullaa tarjolla, arvontaa sekä koirille pelailumahdollisuus!
Klo 18.30 Koulutustuokio (aihe paikallaolijoiden toiveiden mukaan)

Olette lämpimästi tervetulleita piipahtamaan kahville/teelle, tutustumaan kouluttajaan, yrityksen tarjontaan, kurssitiloihin, tai muuten vaan rupattelemaan ja ihmettelemään! Ja tietenkin osallistumaan arvontaan!

Arvonnan palkintoina mm. lahjakortit koirakurssille sekä keväällä starttaavaan hevostoimintaan!

Tervetuloa! :)


20.2. VIERASKIRJA lisätty! Voit siis halutessasi jättää vieraskirjaan kommenttia, kokemuksia, tervehdyksiä tai mitä mieleen tulee!

Tämän vuoden Pentuleikkis ja Peli-ilta starttasivat 15.2. eikä vauhtia ja herkkuähkyä puuttunut! Nämä nyt kevätkaudella kerran kuussa, seuraava on siis pe 15.3. Kurssit - kohdasta löydät kaikki päivät kesäkuulle saakka!

Kurssit ovat startanneet myös mukavasti, seuraavat alkaa 18.3. Tervetuloa! :)


13.1.2019
NO NYT! 
Sivut on vihdoin päivitetty! Etusivuun on tulossa uudistusta vielä myöhemmin mutta palvelut ovat nyt nähtävillä! Tervetuloa tutustumaan!  


28.12. Sivut ovat parhaillaan päivityksen alla!! Pahoittelut häiriöstä!
Jos kysyttävää, ota yhteyttä rohkeasti sähköpostilla viksuotus@gmail.com

Tässä vähän vinkkiä mitä suunnitteilla:
Peli-iltoja sekä Pentuleikkis kerran kuussa
Uusia kursseja
Hevostoimintaa
Kursseja myös hevosille!

Uudet kurssit alkavat 4.2. Jee! 

Leppoisaa tammikuuta, nähdään helmikuussa!


OIKEIN LEPPOISAA JOULUN AIKAA JA KIITOS KULUNEESTA VUODESTA KAIKILLE ASIAKKAILLE!
TOIVOO ANU JA KAAPO


2.12. Kaapo mukana Joulukadun avajaisissa! Kaapo pääsi kyyditsemään itse Joulupukkia! 


27.11. Ensi viikolla alkaa jälleen uudet kurssit! 

Pentukurssilla vielä kaksi paikkaa, Perustaitokurssilla yksi paikka ja Juniorikurssilla 4 paikkaa! Vielä ehdit mukaan! :) 
Käy ilmoittautumassa viksuotus@gmail.com ja tervetuloa!

Kaapon voi nähdä seuraavan kerran tulevana sunnuntaina Joulukadun avajaisissa! Kyydissä itse Joulupukki! Nähdään siellä!


Peli-illat ja pentuleikkis jäävät toistaiseksi tauolle. Pentu-, Perustaito-, ja Juniorikurssit pyörivät normaalisti joulun ajan taukoa lukuunottamatta! Seuraava Kolmen Kerran Hihnakäytöskurssi alkaa ma 19.11.


22.10. alkavat kurssit siirtyvät viikolla eteenpäin! Uusi aloituspäivä on 29.10.


4.10. Kaapo ajeluttaa Myllyojankadun markkinoilla 20.10. klo 12-14! Nähdään siellä!


2.10. Kuulumisia sivu muuttuu nyt Ajankohtaista - sivuksi!
Tänne päivittyy uudet alkavat kurssit, muutokset ja tulevat tapahtumat!

Heti voikin aloittaa alkavista kursseista, eli 22.10. starttaa uudet Karvakakaroiden Pentukurssi, Jokarekun Perustaitokurssi sekä Juniorikurssi! Kurkkaa Eläinten koulutus ja kurssit välilehdeltä lisää! 

Peli-ilta siirtyy näillä näkymin takaisin perjantaille, ja maanantai-iltoihin keksitään jotain jänskää, kuten vaikkapa lyhytkursseja vaihtuvin teemoin! Miltä kuulostaa?! Voit aina myös laittaa palautetta/ toiveita sähköpostilla, viestillä tai facebookissa!

Nähdään kursseilla!

Terkuin, Anu

 


21.7.2018

Uusia tuulia on luvassa! Koirakurssit ovat 13.8. alkaen Meriniityssä, Koulutuspalvelu Toisenlaisen hallilla! Emme siis ole jatkossa säiden armoilla, vaikka lumenkaatopaikan maisemat ovatkin vertaansa vailla! Tänä kesänä säät ovat kyllä suosineet, viime viikkoina jopa niin päin, että aurinko on lämmittänyt ennemminkin liikaa kuin liian vähän!

Hallilla pidetään avajaiset ensi lauantaina 28.7. klo 15-18, tervetuloa tutustumaan! 

Kaapokin on päässyt ajohommiin! Oltiin 8.7. sunnuntain toritapahtumassa ajamassa ja Kaapo sai jälleen monta uutta ihailijaa! Kaapon saatat nähdä ehkäpä jatkossakin jossain seudun tapahtumissa! 


27.5.2018

Nyt se on virallista, olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon, toisin sanoen Eläintenhoitajan ammattitutkinnon, osaamisalana eläinten kouluttaminen. Jee!

Homma onkin lähtenyt rytinällä käyntiin! Ekat koirakurssit ovat startanneet ja on se vaan niin, että tää on ihan hitsin kivaa! Parasta on ehdottomasti se, kun koira ja sen koiran ihminen saa niitä onnistumisia! Se ilo mikä näkyy sekä eläimessä että ihmisessä on kyllä kouluttajan paras palkka. Sitten vielä, jos alussa on pikkasen haastetta, ettei se ihan heti lähdekään sujumaan niin kuin elokuvissa, niin se onnistuminen tuntuu (ja näyttää) vielä makeammalta! 

Niin ja eihän se koirakursseihin lopu vaan ideoita pursuaa, kohta A4 jo täynnä (molemmin puolin)! Seuraavaksi on listalla hevoset. Heppakurssit. Mahtaisiko ihmisiä kiinnostaa helpottaa arkea hevostensa kanssa? Selkäännousu parkkeerausta, suitsien pukemista, traileriin menoa, eläinlääkärin toimenpide-juttuja.. Katsotaan, ottaako nämä hullut ideat tuulta alleen! 

Kaapon alkuvuosi on ollut hieman takkuinen, pientä murhetta ollut koko ajan vatsanpuruista takapolvien ongelmiin. Onneksi ei mitään niin vakavaa tammikuisen ähkyn jälkeen, mitä ei voisi ajan kanssa hoitaa ja kuntouttaa. Tämä on kuitenkin syy miksi hevoskyytejä en ole lähtenyt kovin vahvasti markkinoimaan, sillä periaatteeni on, että jos hevonen tekee töitä, on sen oltava työkunnossa. Tällä hetkellä tilanne on hyvä, ollaan jo voiton puolella ja tälle kesällekin hevoskyytejä on mahdollista varata! 

Olen myös miettinyt blogin kirjoittamista, mutta tunnen pientä epävarmuutta että osaanko sellaista kirjoittaa ja onkohan mulla mitään oikeeta sanottavaa.. Mutta olen hieman rohkaistunut ja aloitellut jo! Blogi tulee näkyviin yläpalkkiin, jos joskus rohkenen sen julkistaa!

Ihanaa lämmintä ja aurinkoista kevättä ja kesää!
Terveisin,
Anu ja Kaapo


19.4.2018
Hupsista heijaa! Alkuvuosi on mennyt vauhdikkaasti ja kohta ollaan jo kesässä!

Päivitetäänpä vähän kuulumisia. 
Heti tammikuussa olikin draamaa kun Kaapo sairastui ähkyyn ja hetken jo kylmäsi ajatus että tähänkö tämä yhteiselo päättyy, mutta onneksi Yliopistollisessa hevossairaalassa vietetyt päivät pelastivat Kaapon hengen. Kaapo muutti ähkystä selvittyään toiselle tallille pihattoon, jonne on nyt jo hyvin kotiutunut.

Opiskelut ovat nyt loppusuoralla! Näytöt suoritettu ja hyväksytty, sitten jäljellä reilu viikko enää koulua ja perjantaina 27.4. vietetään valmistujaisia! Aika mahtavaa!

Toukokuussa alkaa kursseja, katso tarkemmat tiedot Eläintenkoulutus-välilehdeltä. Valitse sieltä itsellesi sekä koirallesi sopiva ja lämpimästi tervetuloa joukkoon iloiseen!

 


31.12.2017
Tervetuloa päivitetyille kotisivuille!
Kulunut vuosi on sisältänyt paljon opiskelua, työtä ja tulevan suunnittelua. Vanhan ja uuden sekoittamista, mahdollisuuksia ja pettymyksiäkin, unelmia, haaveilua, niin paljon uusia asioita ja muutosta. Ihanaa ja kamalaa yhtä aikaa! Ehkä kuitenkin aavistuksen verran enemmän ihanaa.

Tuleva vuosi tuo lisää ainakin opiskelua, unelmointia, muutoksia sekä uuden ja vanhan sekoittamista! Keväällä on tarkoitus startata koirille suunnattuja kursseja, lisätietoa lähempänä, mutta ainakin pentukursseja, ympäristöön retkeilyä ja mahdollisesti ohituskurssi. Haaveissa myös jonain päivänä toteuttaa hevosille suunnattuja kursseja! 
Tulevana vuonna on tarkoitus myös startata ajuripalvelu kunnolla toimintaan. Kuluneena vuonna olemme tehneet vain yksittäisiä ajoja, sillä opinnot ja työ ovat vieneet kuskin ajan aivan totaalisesti. 

Alkuvuosi alkaakin heti jännittävissä merkeissä! Tammikuussa ilmestyvässä Häät- lehdessä, jossa esitellään kesän häämuotia, me olemme siellä Kaapon kanssa mukana!!
Helmikuussa on muutoksen ja muuton aika, huhtikuussa valmistuminen ja sitten alkaa kesän kurssit ja ajot! Innolla odotetaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan!

Menestyksekästä ja hyvää Uutta vuotta kaikille!
Toivoopi Anu ja Kaapo

 

 

 

 

 

 


20.8.
Kesä on hurahtanut nopeasti, syksyä kohti mennään!
Koulutkin alkoivat, myös minulla! Sain kuin sainkin kesän aikana puristettua tehtävät kasaan ja nyt voi aloittaa näytön suunnittelun.
Syksy tuo myös jotain muuta mukavaa, sillä olen yksi kurssimme kolmesta opiskelijasta, jotka valittiin ulkomaan vaihtoon! Lähden syyskuun alussa Espanjaan oppimaan lisää hevosten kouluttamisesta positiivisella vahvisteella (R+) paikkaan nimeltä Cortijo de Segura. Tässä linkki http://www.cortijodesegura.com/
Todella jännittävää, innolla odotan!

Sivut uudistuvat syksyn aikana ja avautuvat sitten entistä ehompana! Sillä välin koitan aktivoitua facebookin puolella ja päivittää sinne myös reissukuulumisia! Käy tykkäämässä, löydät meidät täältä:http://www.facebook.com/VIKSU-OTUS-240753242998123/?ref=page_internal

Hyvää syksyn alkua! :)
Anu.


12.6.
Toukokuun Retkelle ympäristöön -kurssi saatiin päätökseen ja taitavat koirakot pääsivät tutustumaan mm. kauppakeskukseen. Oli hurjan mukavaa, kiitos osallistujille!
 
Kesän aikana on keskityttävä jälleen opintoihin tehtävien muodossa ja mahdollisesti syksyllä pääsen suorittamaan näyttöä, joten seuraavien kurssien ajankohta on vielä auki. Kuitenkin aikaisintaan elokuussa. Ilmoitan täällä sivuilla niistä kyllä! Ja kuten ennenkin, toiveita kursseista saa esittää!

Kaapon ja ajurihommien kuulumisista sen verran, että vaunuja on testailtu onnistuneesti mm. käymällä Halikon kirkolla pyörähtämässä ja ajurillekin on vihdoin pussihousut tilauksessa! Pikkuhiljaa pikkuhiljaa..
Kaapo pääsi esittelemään toukokuussa myös terapiahevos-puoltansa, kun pieni ryhmä fysioterapeutteja kävi tunnustelemassa miltä hevosen liike tuntuu ja ihmettelemässä hevosen anatomiaa.

Sivutkin tulevat mahdollisesti kesän aikana päivityksen alle ja saavat uuden ilmeen!

Aurinkoista kesää! :) 
T. Anu
 


22.4.
Toukokuussa alkaa koirakursseja, tule mukaan! Katso tiedot "palvelut ja hinnasto" -osiossa ja ilmoittaudu sähköpostilla! Tervetuloa!

Sivuja on myös päivitetty, esittelyyn on lisätty mm. eettiset säännöt, jotka kulkevatkin tärkeänä pohjana kouluttajan työssä.

 

 

©2020 Eläintenkouluttaja Anu Rauniomaa - suntuubi.com