Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

19.4.2018
Hupsista heijaa! Alkuvuosi on mennyt vauhdikkaasti ja kohta ollaan jo kesässä!

Päivitetäänpä vähän kuulumisia. 
Heti tammikuussa olikin draamaa kun Kaapo sairastui ähkyyn ja hetken jo kylmäsi ajatus että tähänkö tämä yhteiselo päättyy, mutta onneksi Yliopistollisessa hevossairaalassa vietetyt päivät pelastivat Kaapon hengen. Kaapo muutti ähkystä selvittyään toiselle tallille pihattoon, jonne on nyt jo hyvin kotiutunut.

Opiskelut ovat nyt loppusuoralla! Näytöt suoritettu ja hyväksytty, sitten jäljellä reilu viikko enää koulua ja perjantaina 27.4. vietetään valmistujaisia! Aika mahtavaa!

Toukokuussa alkaa kursseja, katso tarkemmat tiedot Eläintenkoulutus-välilehdeltä. Valitse sieltä itsellesi sekä koirallesi sopiva ja lämpimästi tervetuloa joukkoon iloiseen!

 


31.12.2017
Tervetuloa päivitetyille kotisivuille!
Kulunut vuosi on sisältänyt paljon opiskelua, työtä ja tulevan suunnittelua. Vanhan ja uuden sekoittamista, mahdollisuuksia ja pettymyksiäkin, unelmia, haaveilua, niin paljon uusia asioita ja muutosta. Ihanaa ja kamalaa yhtä aikaa! Ehkä kuitenkin aavistuksen verran enemmän ihanaa.

Tuleva vuosi tuo lisää ainakin opiskelua, unelmointia, muutoksia sekä uuden ja vanhan sekoittamista! Keväällä on tarkoitus startata koirille suunnattuja kursseja, lisätietoa lähempänä, mutta ainakin pentukursseja, ympäristöön retkeilyä ja mahdollisesti ohituskurssi. Haaveissa myös jonain päivänä toteuttaa hevosille suunnattuja kursseja! 
Tulevana vuonna on tarkoitus myös startata ajuripalvelu kunnolla toimintaan. Kuluneena vuonna olemme tehneet vain yksittäisiä ajoja, sillä opinnot ja työ ovat vieneet kuskin ajan aivan totaalisesti. 

Alkuvuosi alkaakin heti jännittävissä merkeissä! Tammikuussa ilmestyvässä Häät- lehdessä, jossa esitellään kesän häämuotia, me olemme siellä Kaapon kanssa mukana!!
Helmikuussa on muutoksen ja muuton aika, huhtikuussa valmistuminen ja sitten alkaa kesän kurssit ja ajot! Innolla odotetaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan!

Menestyksekästä ja hyvää Uutta vuotta kaikille!
Toivoopi Anu ja Kaapo

 

 

 

 

 

 


20.8.
Kesä on hurahtanut nopeasti, syksyä kohti mennään!
Koulutkin alkoivat, myös minulla! Sain kuin sainkin kesän aikana puristettua tehtävät kasaan ja nyt voi aloittaa näytön suunnittelun.
Syksy tuo myös jotain muuta mukavaa, sillä olen yksi kurssimme kolmesta opiskelijasta, jotka valittiin ulkomaan vaihtoon! Lähden syyskuun alussa Espanjaan oppimaan lisää hevosten kouluttamisesta positiivisella vahvisteella (R+) paikkaan nimeltä Cortijo de Segura. Tässä linkki http://www.cortijodesegura.com/
Todella jännittävää, innolla odotan!

Sivut uudistuvat syksyn aikana ja avautuvat sitten entistä ehompana! Sillä välin koitan aktivoitua facebookin puolella ja päivittää sinne myös reissukuulumisia! Käy tykkäämässä, löydät meidät täältä:http://www.facebook.com/VIKSU-OTUS-240753242998123/?ref=page_internal

Hyvää syksyn alkua! :)
Anu.


12.6.
Toukokuun Retkelle ympäristöön -kurssi saatiin päätökseen ja taitavat koirakot pääsivät tutustumaan mm. kauppakeskukseen. Oli hurjan mukavaa, kiitos osallistujille!
 
Kesän aikana on keskityttävä jälleen opintoihin tehtävien muodossa ja mahdollisesti syksyllä pääsen suorittamaan näyttöä, joten seuraavien kurssien ajankohta on vielä auki. Kuitenkin aikaisintaan elokuussa. Ilmoitan täällä sivuilla niistä kyllä! Ja kuten ennenkin, toiveita kursseista saa esittää!

Kaapon ja ajurihommien kuulumisista sen verran, että vaunuja on testailtu onnistuneesti mm. käymällä Halikon kirkolla pyörähtämässä ja ajurillekin on vihdoin pussihousut tilauksessa! Pikkuhiljaa pikkuhiljaa..
Kaapo pääsi esittelemään toukokuussa myös terapiahevos-puoltansa, kun pieni ryhmä fysioterapeutteja kävi tunnustelemassa miltä hevosen liike tuntuu ja ihmettelemässä hevosen anatomiaa.

Sivutkin tulevat mahdollisesti kesän aikana päivityksen alle ja saavat uuden ilmeen!

Aurinkoista kesää! :) 
T. Anu
 


22.4.
Toukokuussa alkaa koirakursseja, tule mukaan! Katso tiedot "palvelut ja hinnasto" -osiossa ja ilmoittaudu sähköpostilla! Tervetuloa!

Sivuja on myös päivitetty, esittelyyn on lisätty mm. eettiset säännöt, jotka kulkevatkin tärkeänä pohjana kouluttajan työssä.